پاوربانک چیست؟
تمام شدن شارژ دستگاه های دیجیتال یکی از بزرگترین مشکلاتی است که با دیجیتالی شدن زندگی ها برای ما پیش آمده است، به خصوص زمانی که پریز برق در دسترس نباشد. اما برای حل این مشکل باید چه کاری انجام دهیم؟
با خرید یک پاور بانک می توانیم به راحتی این مشکل را برطرف کرد، اما قبل از این کار باید بدانیم پاوربانک چیست و چه کاری انجام می دهد و برای خرید پاوربانک باید به چه نکاتی توجه کرد؟
هدف استفاده از پاوربانک
تاریخچه تولید پاوربانک ها
اولین پاوربانک قابل حمل توسط یک کمپانی چینی (pisen)، در سال 2001 به تولید رسید. طرح اولیه این پاوربانک با 2 باتری که با یک مدار به هم متصل شده بودند کار می کرد که در نمایشگاه بین المللی لاس وگاس معرفی شد.
اولین پاوربانک ها بسیار بزرگ بودند و ظرفیت کمی داشتند، اما هر چه جلوتر آمدیم ابعاد پاوربانک ها کوچکتر شد و ظرفیت آنها افزایش یافت. امروزه اکثر پاوربانک ها کوچکتر از یک کف دست می باشند و قادر به شارژ چندین بار گوشی موبایل شما هستند.
اختراع پاوربانک زمانی به ذهن انسان خطور کرد که قصد سفر به قطب جنوب را پیدا کرد زیرا سردی هوا باعث کم شدن عمر باتری دوربین ها و وسایل الکترونیکی که همراه مسافران قطب جنوب بود می شد.
چند میلی آمپر ساعت ؟
میلی آمپر ساعت مقیاسی است که با آن ظرفیت باتری ها را می سنجند. هر چه این عدد در پاوربانکی که خریداری می کنید بیشتر باشد به معنا این است که ظرفیت آن بیشتر است و می تواند مدت طولانی تری برای شما کار کند.
ظرفیت پاوربانک ها با نماد mAh بر روی آنها ذکر شده است که نشان دهنده ی مدت زمان شارژدهی دستگاه می باشد.
در واقع ظرفیت پاوربانک، یکی از مهمترین مواردی است که در خرید پاوربانک باید به آن دقت کنید. همانطور که گفته شد هر چه ظرفیت پاوربانک بیشتر باشد تعداد دفعات استفاده شما از دستگاه بیشتر می شود. اما باید به این موضوع هم دقت داشته باشید که هر چه ظرفیت پاوربانک بیشتر شود به همان نسبت هم وزن و ابعاد آن بیشتر می شود.
اما چگونه متوجه شویم پاوربانک با چه ظرفیتی مناسب ماست؟ در اینجا می خواهیم مدت زمان شارژدهی یک پاوربانک را آموزش دهیم.
برای محاسبه این کار کافیست میلی آمپر پاوربانک مورد نظر خود را بر میلی آمپر دستگاه خود تقسیم کنید.
به عنوان مثال اگر ظرفیت پاوربانک 10000mAh است و ظرفیت باتری گوشی موبایل شما 1650mAh است کافیسا این دو عدد را به هم تقسیم کنید تا به عدد 6 ساعت می رسید و این بدان معنا است که پاور بانک قادر است تا 6 ساعت به دستگاه شما شارژ دهد.برای به دست آوردن مقدار باتری موبایل خود هم کافیست در گوگل جست و جو کنید تا به ظرفیت دستگاه خود پی ببرید.
نحوه ی استفاده از پاوربانک ها
نحوه استفاده از پاوربانک ها بسیار ساده و فقط کافیست پس از شارژ شدن خود پاوربانک، دستگاه مورد نظر را به دستگاه مورد نظر خود متصل کنید تا دستگاه شما شروع به شارژ شدن شود.
خرید پاوربانک
در خرید پاوربانک باید به ظرفیت پاور بانک و مقدار انرژی مصرفی مورد نیاز خود دقت داشته باشید. به عنوان مثال اگر باتری دستگاه شما 2500mAh می باشد شما باید پاوربانکی خریداری کنید که ظرفیت آن 2500mAh باشد تا حداقل یکبار دستگاه شما را شارژ کند.
پس در خرید پاوربانک حتما به ظرفیت آن دقت نمایید تا پاوربانکی تهیه کنید که نیاز شما را به خوبی برطرف نماید.
مزیت استفاده از پاوربانک
حتما با توضیحاتی که تا کنون ارائه شد باید متوجه این موضوع شده باشید که پاوربانک ها چه کمکی به مت خواهند کرد. بزرگترین مزیت پاوربانک ها این است بدون هیچ محدودیتی می توان آنها را با خود به هرکجا برد و دستگاه های الکترونیکی خود را به واسطه ی آن شارژ نمود.
در اینجا چند مورد از این مزیت ها را برای شما لیست کرده ایم؛
|
در اینجا به معرفی چند نمونه از پاوربانک می پردازیم
پاور بانک انکر مدل A1277 PowerCore ظرفیت 26800 میلی آمپر ساعت
|
پاور بانک الدینیو مدل PR1009 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
|
پاوربانک 10000 میلی آمپر لندر مدل LD-1100
|
پاور بانک شیائومی مدل Redmi PB100LZM ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
|
کلام آخر
ما در این مقاله تمام تلاش خود را کردیم تا برای کسانی که نمی دانستند پاوربانک چیست و چه کاربردی دارد مطالب ارزشمندی ارائه دهیم و به کسانی که قصد خرید پاوربانک را دارند کمکی کرده باشیم. شما هم اگر تجربه ی استفاده از پاوربانک ها را دارید و یا قصد خرید یکی از آنها را دارید، می توانید دیدگاه خود را زیر این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.
خرید ردیاب | خرید دوربین مداربسته | خرید لوازم خانگی | خرید دوربین مخفی |